Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Suzhou Tongda Machinery Co., Ltd. 86-512-56370105 info@tongdamachine.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Suzhou Tongda Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Suzhou Tongda Machinery Co., Ltd.
 • Type Business

  Fabrikant

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika,Oceanië,Wereldwijd

 • Merken

  TONGDA

 • Aantal werknemers

  >400

 • Jaarlijkse omzet

  50000000-80000000

 • Opgericht Jaar

  1999

 • Export pct

  50% - 60%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-512-56370105

Inleiding

CHINA Suzhou Tongda Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

De Machinesco. van Suzhoutongda, Ltd, in jaar 1999, gespecialiseerd in de productie van uitdrijvingsslag het vormen machines wordt gevestigd die. En HOOGSTE 1 fabrikant in de uitdrijvingsslag van China binnenlandse het vormen machine ononderbroken 10 jaar hebben gewonnen.

 

Over 7000sets slag het vormen zijn de machines verkocht aan meer dan 120 landen en gebieden. Nu is onze jaarlijkse output 800sets-machine.

 

In het verleden de 23 jaar, de Machinesco. van Suzhou Tongda, heeft Ltd zich op het onderzoek, de ontwikkeling en de producttoepassing van uitdrijvingsslag het vormen machines geconcentreerd.

Bedrijfschaal: Meer dan 20,000m2-fabrieksgebouwen en andere facilicitie, en een nieuwe intelligente de productiefabriek van 40,000m2.

Wij hebben meer dan 350 werknemers, onder hen hebben meer dan 50 R&D-personeel, met inbegrip van 4 hogere meesters, 15 vrijgezellen en 1 nationaal wetenschap en technologietalent.

Wij ontvangen de ontwikkeling van twee nationale normen en nemen aan de formulering van een nationale norm deel.

 

„Het samenwerken om samen“ te groeien is de geest van TONGDA-bedrijf, om met ons samen te werken en wij staan altijd tot uw dienst om u van sterke steun te voorzien.

 

Wij worden gevestigd in Zhangjiagang-Stad, Fenghuang-het Industrieterrein van stadskorea. 2 uren vanaf de Stad van Shanghai door auto. Warm welkome nieuwe en oude klanten, aan gids te bezoeken.

Geschiedenis

Het jaar 1999, ChangShu-de Machinesco. van Stadstongda, Ltd werd gevestigd in Maart.

Jaar 2000, TDL-reeks, TDB-reeks, was de volledig automatische plastic uitdrijvingsslag het vormen machine met succes ontwikkeld, met heel wat gebruiksmodeloctrooien.

Het jaar 2003, kwam de productie in basis van gebruikstangqiao van de Machinesco. van Zhangjiagang Tongda, Ltd, met de toegang tot van meer dan 10 reeksen gebruiksmodeloctrooien.

Jaar 2006, HT de slag van de reeksuitdrijving het vormen zeer met succes ontwikkelde machine.

Jaar 2008, werd het bedrijf geïdentificeerd als high-tech ondernemingen in Jiangsu, China.

Het jaar 2009, HTS reeksslag het vormen machine ontwikkelde zich met succes, wat een teken van de transformatie van de Chinese Machine aan de precisie productie was.

Het jaar 2010, kwam in gebruik de Fenghuang-Basis van de Machinesco. van Suzhou Tongda, Ltd. En de Vormco. van Suzhou Tongda, Ltd.

Jaar 2011, als hoogste die Drie in de concurrentie van slag het vormen machines, door Plastic de Machinesindustrievereniging van China in de eerste keer wordt georganiseerd.

Jaar 2014, Onderneming van Centrum van de de Ondernemingstechnologie van Jiangsu het Provinciale.

Het jaar 2016, TDB250F-slag het vormen machine om 200L-trommel met dubbel L te maken lagen bellen en verdubbelen, was met succes ontwikkeld en geprijst door klanten. Gezet in gebruik onlangs gebouwd 2000 vierkante metersr&d centrum en testend centrum.

Het jaar 2017, tegen eind November 2017, TONGDA heeft 33 reeksen uitvindingsoctrooien verkregen.

Dienst

Onze waarde komt uit het helpen van klanten maximumwaarde tot stand brengen. Wij zijn gebaseerd bij de wetenschappelijke en technologische innovatie, die zich op de uitstekende cultuur en het wetenschappelijke beheer baseert klant van technisch materiaal met de meest geavanceerde technologie, de hoogste kwaliteit, de beste dienst en de meest geoptimaliseerde oplossing van de systeemintegratie te voorzien, om vooruitgang met gezamenlijk onze klanten te boeken, naar ontwikkeling te streven en in een nieuw hoofdstuk te brengen. Firmy kunnen wij geloven dat slechts de innovatie ontwikkeling kan bevorderen, en slechts door samenwerking wij win-win oplossing vinden.

 

 

Wij hebben een de dienstteam met 35 gekwalificeerde ingenieurs kunnen overzee vliegen om de installatie en het opdragen te doen. Tijdens epidemische periode, heeft ons team klantenopstarten meer dan de nieuwe Tongda machines van 250sets door de online dienst geholpen.

 

 

Ons Team

CHINA Suzhou Tongda Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Technisch Team

CHINA Suzhou Tongda Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Een deel van de Dienstteam